⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Händfri Hundkoppel För Löpning

(3 kundrecensioner)
Rea!

Händfri Hundkoppel För Löpning

(3 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: kr720.00.Det nuvarande priset är: kr359.99.

Släpp kopplet och behåll kommandot med det handsfree hundkoppelet! Spring, jogga eller promenera medan du njuter av en bekymmersfri utflykt med din hund!

Det handsfree hundkoppel är ett utmärkt val om du letar efter ett bekvämt sätt att gå, springa eller vandra med din hund. Kopplet är utformat med både dig och din hund i åtanke. Det fästs säkert på dig som ett bälte med ett justerbart midjeband (31,5″-49,2″), vilket gör att du har händerna fria. Så du kan ha din lurviga vän vid din sida oavsett vart du går. Det gör också att du kan använda din telefon eller skjuta barnvagnen när du behöver det. Dessutom kan du fästa kopplet på din ryggsäck och slippa all röra. Kopplet ger dig extra kontroll när du behöver det. Det är användbart för att ge din valp lite extra vägledning medan du har kontroll hela tiden. Oavsett om du vill guida din hund på en smal stig, cykelbanor eller springa på upptagna trottoarer har du alltid kontrollen!

Nu kan varje promenad bli mindre stressig med det här kopplet som har en stötdämpande bungee-sladd. Det expanderar och drar ihop sig snabbt för att förhindra irriterande drag och trassel. När hunden drar ger spänningen i bungee-kopplingen hunden en signal om att den inte får dra, och din hund tränas gradvis. Det här handsfree hundkoppelet är tillverkat av högkvalitativ rivningsfri nylon med ett hållbart bältesspänne och ringar av rostfritt stål. Det håller din hund och dig säkra från alla skador och minskar smärta i axlar och handleder. Kopplet har ljusa reflekterande trådar som är säkra för alla dina tidiga morgonpromenader och sena kvällsjoggar.

Den är utformad med unika funktioner som gör kopplet mycket bekvämare för löpare, men också trevligt att använda på vardagliga äventyr. Det innebär att du kan ta med din hund på tandempromenader, jogging eller vandring. Och tack vare bungee-kopplingens fjäderfaktor hjälper den till att absorbera en del av chocken om din hund ger sig iväg efter en ekorre.


 

VIKTIGA FÖRDELAR

 
✔️ HÄNDFRI– Erbjuder handsfree bekvämlighet och oberoende för att säkert och bekvämt gå med din hund.

✔️ STÖTDÄMPANDE – Har en 43,3-tums ledning som sträcker sig upp till 72,8 tum och är utformad för att absorbera stötar. Säg adjö till att dra, trassla och snubbla med den här elastiska kärnan.

✔️ PERFEKT FÖR VARDAGLIGA AKTIVITETER – Håll dig och din hund säkra när du njuter av en glad promenad, vandring eller löpning.

✔️ REFLEKTIVT – 3 sömmar med ljusa reflekterande sömmar ger förbättrad synlighet. Det hjälper bilar eller cyklar att se dig med lätthet oavsett hur mörkt det är.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Händfri Hundkoppel För Löpning

  1. C***a


    Mycket hållbar! Den kommer definitivt att hålla i flera år. Rekommenderar detta koppel!

  2. I***e


    Det här kopplet är fantastiskt! Jag använder det för att ha händerna fria på promenader. Jag känner mig bekväm när jag bär det. Skulle definitivt rekommendera.

  3. W**l

    Den är mycket välgjord. Bra klipp. Mina hundar brukar gå sida vid sida

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Händfri Hundkoppel För Löpning