⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Militär Väst Taktisk Hund Sele

(3 kundrecensioner)
Rea!

Militär Väst Taktisk Hund Sele

(3 kundrecensioner)

kr540.00 kr339.99

Rensa

Utrusta din hund med en högkvalitativ taktisk sele! Se till att din fyrbenta vän är redo för alla utomhusäventyr!

Tillverkad av slitstarkt nylonmaterial och robust hårdvara, plus flera ytterligare funktioner. Den här taktiska selen kombinerar kvalitet och mångsidighet, vilket gör den till perfekt utrustning för serviceanvändning, utomhusträning, dagliga promenader eller äventyrsvandringar. Bekväm MLLU (Modulär Lätt Lastbärande Utrustning) sadelgjord längs båda sidorna av selen med krok- och öglopaneler gör att du kan fästa en mängd olika påsar, en vattenflaska och taktisk utrustning för hundar, så att din hundkamrat kan bära sina egna förnödenheter. Du kan också fästa en rad moralplagg och märken för att anpassa selen så att den passar din hunds stil, uttrycker dess personlighet eller helt enkelt för att identifiera din hund.

De fullt justerbara nack- och bröstbanden ger en skön och säker passform. De fyra snabbspännena gör det enkelt att ta på och av din pälsbeklädda vän och ger samtidigt extra säkerhet. Den har också ett övre grepphandtag för att manövrera din följeslagare och en V-ring för fastsättning av hundkoppel. Anslut kopplet till klippet för att utan ansträngning kontrollera och träna din hund att gå bredvid dig. Det övre handtaget gör att du kan ta tag i selen snabbt och enkelt när du går i en folkmassa.

Oavsett om din fyrbenta vän är en tjänstehund eller ett husdjur förtjänar han en pålitlig sele, oavsett om det är för arbete, träning, motion eller rekreation. Vår sele är motståndskraftig mot smuts och vatten så att du kan känna dig fri att ta med den vart äventyret än leder dig. Den är idealisk för stora raser som tysk herde, belgisk malinois, Golden Retriever, Huskie, labrador, Akita osv. Vår taktiska väst är perfekt för:

 • Servicehundar – hjälper till att bära vattenflaskor, mediciner och ID-märken.
 • Polis/militär/arbetshundar – ger skydd, maximal kontroll och extra förvaring för utrustning.
 • Jakthundar – för att bära förnödenheter och för att ha god synlighet när man är ute i vildmarken.
 • Hundar för sällskap i naturen – för motion och lek med komfort och säkerhet.

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ HÅLLBAR OCH PRAKTISK – Har ett kraftigt nylonskal och mjuk invändig stoppning för lätt, vattenavvisande komfort.
✔️ INGEN DRAGNING OCH SÄKERHETSKONTROLL – Fullt justerbara nack- och bröstremmar ger en snygg och säker passform. En extra stark V-ring för fästning av koppel ger extra säkerhet.
✔️ MOLLE-SYSTEMET – Bekväm MOLLE-sadelband längs båda sidorna av selen möjliggör en mängd olika påsar för att bära utrustning och förnödenheter.
✔️ ENKELT OCH BEKVÄMT – Sätt på och ta av den med 4 snabbspännen utan krångel. 4 fullt justerbara remmar (2 nack, 2 bröst) möjliggör en snygg passform med maximal rörlighet.
✔️ BRETT ANVÄNDNINGSOMRÅDE – För personlig service, avslappnad promenad, hundträning, brottsbekämpning, jakt eller friluftsliv.
 

STORLEKSDIAGRAM

Se till att mäta din hund för att få en korrekt storlek innan du köper den, så att den passar perfekt.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Militär Väst Taktisk Hund Sele

 1. K***n


  Passar bra. Bra köp! Den är extremt hållbar. Den har klarat sig bra genom ryckningar, fukt och olika väderförhållanden. Min hund älskar den också!

 2. R****t

  Den är bekväm och lätt att ta på och av. Den fungerar även som en sele.

 3. C***a


  Jag ÄLSKAR den här selen! Min hund springer, simmar och leker i skogen med mig varje dag i flera timmar i sträck och det finns absolut inga tecken på att den faller sönder. När du väl har anpassat denna sele till din hund – så sitter den perfekt! Rekommenderar definitivt denna sele.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Militär Väst Taktisk Hund Sele