⏰Försäljningen slutar juli 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Rostfritt Stål Hund Nagelklippare

(3 kundrecensioner)
Rea!

Rostfritt Stål Hund Nagelklippare

(3 kundrecensioner)

kr248.00 kr164.98

Rensa

Håll hundens naglar friska och förhindra smärtsam överväxning och brott! Denna klippare i rostfritt stål är ett utmärkt val för alla hundar!

Långa naglar är inte bara jobbiga för golven och möblerna, de kan också vara mycket obekväma för ditt husdjur. Med dessa hundnagelklippare behöver du inte längre gå till groomern. De låter dig rädda dagen med supervassa blad som ger en livstid av rena klipp. Det innebär inga fler repor eller fastklämda kläder när ditt husdjur entusiastiskt hälsar på dig efter en lång dag ute.

Den här klipparen är utrustad med vassa, vinklade blad i rostfritt stål som klipper naglarna snabbt, rent och säkert. Tillverkad av ultrabeständigt rostfritt stål kommer bladen på den här klipparen inte att böjas, repa eller rosta och förblir vassa efter flera klippningar, även om din hund har hårda naglar. Handtagen är formade för att passa dina fingrar och är belagda med halkskyddande gummi för extra säkerhet. Det bekväma gummerade greppet minskar tröttheten i handen och förhindrar glidning. Säkerhetsskyddet förhindrar överklippning och att slå mot den snabba delen, och den kan låsas i stängt läge för förvaring. Finns i 2 färgalternativ: blått och rosa för att bäst matcha din valp. Rekommenderas av proffs som en del av din groomingrutin hemma.


 

VIKTIGA FÖRDELAR

 
✔️ ULTRA-STÅLIGA BLAD – Tillverkade av förstklassigt, hållbart material av rostfritt stål. Dessa djurklippare kommer inte att rosta, repa eller böja sig och bladen kommer att hålla sig vassa i flera år.

✔️ BEKVÄMT GREPP – Det halkfria greppet är bekvämt att hålla i och förhindrar glidningar. Handtagen är lätta att klämma ihop tack vare en stor spänningsfjäder. Du håller processen under kontroll, oavsett om du har ett litet, medelstort eller stort husdjur.

✔️ SÄKERHETSSKYDD OCH LÅSFUNKTION – Har en säkerhetsfunktion med snabbskydd, så att du kan vara extra säker på att du inte orsakar några skador, och säkerhetslås för förvaring. Det finns en strömbrytare på handtagets övre ände, som kan stängas efter användning, vilket är bekvämt för placering. För att hålla den säker bland nyfikna barn behöver du bara trycka ihop handtaget och sedan skjuta dess lås för säker placering.

 

OBS: Hitta rätt position för att hålla ditt husdjur stadigt på fotsulorna så att naglarna syns.

 

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Rostfritt Stål Hund Nagelklippare

  1. M*****a


    Mycket lätt att använda, passar utmärkt. Det finns ett säkerhetsskydd som också är bra

  2. H***n

    Den här klipparen klipper nageln rent utan grova kanter. Mycket lätt och bekväm att använda!

  3. L***a


    Jag klipper mina hundars naglar på bara några minuter med den här klipparen. De fungerar utmärkt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Rostfritt Stål Hund Nagelklippare