⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Skötselkit För Hundar

(3 kundrecensioner)
Rea!

Skötselkit För Hundar

(3 kundrecensioner)

kr593.00 kr394.98

Rensa

Få igång din hemvård på rätt sätt! Använd detta groomingkit för att förbättra ditt husdjurs päls med lätthet!

Hundvårdskitet är ett mångsidigt och pålitligt sätt att hålla ditt husdjur välvårdad. Det levereras med en lättviktig, kraftfull klippare. Den klipper säkert och effektivt genom ditt husdjurs toppskikt för att nå dess underull, vilket förhindrar mattor och trassel.

Bladet har 5 skärpositioner, och med de 4 kamtillbehören (3mm/6mm/9mm/12mm) får du 25 olika skärlängder totalt. Den är perfekt för helkroppsklippning och trimning på alla raser. Detta kit innehåller en klippare, ett avtagbart blad, ett uppladdningsbart batteri, ett laddningsblock, en rengöringsborste och smörjolja. Groomingverktyget kan också användas när det laddas, så du behöver inte oroa dig för att det slutar fungera och du får en halvt putsad hund.

Finns i 2 färgalternativ. Dessutom, tack vare en ultraljudlig motor, kommer detta groomingkit att göra groomingtiden stressfri för din valp! Du kan sömlöst trimma din hunds ansikte, tassar och magområde med total lätthet!

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 
✔️ ULTRA LÄTT – Utrustad med en lågvibrerande motor som gör att du slipper buller (endast ca 50 dB). Den hjälper ditt husdjur att känna sig bekväm och att inte vara rädd för hårklippning längre.

✔️ INBYGGT UPPNYBART BATTERI OCH SLUTLÖS DESIGN – Batteriet har en drifttid på 70 minuter och en laddningstid på 5 timmar. Med den sladdlösa klipparen slipper du besväret med att byta batterier eller sladdar. Utrustad med en USB-laddare.

✔️ JUSTERBART BLAD – Kitet levereras med ett vasst fast blad i rostfritt stål med 5 skärpositioner. Det garanterar utmärkt skärprestanda. Dessutom är bladet löstagbart och tvättbart.

 

OBS: Om ditt husdjur har långt och tjockt hår måste du använda en sax för att klippa det kortare först, annars kan klipparen fastna och inte fungera ordentligt.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Skötselkit För Hundar

  1. L***a


    Detta grooming kit har överträffat mina förväntningar! Det som normalt tar mig en hel dag att göra tog mig bokstavligen mindre än en timme! Jag rekommenderar verkligen denna produkt.

  2. H***l

    Bra kit och mycket tyst

  3. M*****a


    Fantastisk uppsättning! Gjorde ett fantastiskt jobb på min terrier. Tyst och lätt att använda

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Skötselkit För Hundar